2. évforduló Train Simulator Nagykőrös

Üdvözlek Benneteket!

Nemrégiben ünnepelte a Train Simulator Nagykőrös pálya a 2. évfordulóját.Ebből szeretnék nektek mondani pár sort. Nagyon jó lett Soha nem gondoltam volna hogy ilyen jól fog sikerülni.Több pozitív dolog történt a pálya indulása óta. Abszolút a nulláról kezdtem el a pályaépítésemet, amire már azt kell hogy mondjam elértem a 12 es kiadást 2017.12.03 án.A kiadásomban a legszebb dolog történt meg miszerint a Máv 140 vonala teljes mértékben elkészült. Persze egy pálya sosincs készen de folyamatosan lehet a finomítani, de az alapvető funkciókkal el van látva.

A pálya folyamatos építését éppen a magyar vágány rendszer miatt lett ilyen későn készen, mert teljesen újra kellett rendezni a forgalomirányítással kapcsolatos jelzők felépítését, vágányok megnevezését és még több mindent.lényegében sikerült azt amit szerettem volna.Rengeteg sok munka van benne, ami éppen 1700 óraszámot számol a Steam ben, de persze a háttér-munkálatok is ennyit kitesznek.Nem csak a 140 vonal de más kisebb vonal szakaszok is elkészültek.A vágányzat kihúzása viszont 600 km felett van de ennek a beépített része csak a fele.Így is szuper és csodálatos lett a pálya.A kezdetektől épített részeket is folyamatosan javítom, mert már teljesen más építéssel készül a pálya mostani szakasza.Nem volt túl sok időm informálni mindenkit, mert elég sok minden történt velem mostanság.

Örülök annak is, hogy a pálya mellett igen csak sok minden kapcsolódik még hozzá.Új magyar mozdonyokkal és kocsikkal is bővül a Railworks. Folyamatos új festések érkeznek a pályához és a csoportomba, persze a web oldalamra is.Magyar V43 1299, Talent,Ventus,Tauruszok,Gysev kocsik,Vektron és Flirt és még sorolhatnám mi csatlakozott a pályához.Meg kell említenem Unger Gábort, aki a festések nagy részét végezte el és engedélyezte a web lapom feltöltésére, ami mindenki számára elérhetővé és ingyenessé vált.Továbbá meg szeretném megemlíteni Bodnár Istvánt is, aki a V43 1299 mozdonyt készítette el.Mindketten fantasztikus munkát végeztek és köszönet illeti őket. Apropó feltöltések, hiszen az új web lap is 1.5 hónapja alakult át és alakul szép lassan. Rendelésekkel már napi szinten foglalkozni kell, ami plusz feladattá alakult a pályaépítés és a munkahelyem mellett.

Szóval minden a legnagyobb rendben alakul. Köszönöm nektek is hogy itt lehetek veletek és olvastok engem.

Nagykőrös,2017.12.07                                                                              Járó Balázs

Facebook  Train Simulator Nagykőrös:.
Facebook csoport

Facebook oldal

Youtube csatornám:.
youtube csatonám

Nagykőrös város teljes kiépítés kész
Máv 1 vonal Kelenföld – Hegyeshalom épül
Máv 100 vonal Budapest Nyugati – Szolnok kész
Máv 120 vonal Budapest Keleti – Szolnok épül
Máv 140 vonal Budapest Nyugati – Szeged kész

+építés
Máv Sopron – Szombathely – Körmend
Máv Budapest keleti – Hatvan – Szolnok

Web Elérhetőségem:.
Web oldalam

Köszönet az objektumokért és modellekért a magyar Railworks csoportnak!

Vélemény, hozzászólás?

.
Kezdőlap