Pályaépítési gondok
 

[Megoldva] Pályaépítési gondok  

 

Ifj. Járó Balázs
(@sziabalu)
Owner Admin
Csatlakozva: 2 év telt el
Hozzászólások: 27
29/07/2019 9:25 de.  

Igen erről is szót kell ejteni.Mostanság már minden opciót kipróbáltam, hogy a pályaépítése és azon belül a vágányzattal kapcsolatos építési munkálatok mentései meg oldódjon. Azért is fontos ezt a részt megoldjon, hogy a vágányzatokhoz kapcsolatos vágány kihúzások, pontosítások, jelzők elhelyezése, vágányok megnevezése (markerezés) … … stb megtörténhessen a mentésekben.

Az egyik legerősebb Laptoppal is próbálkoztam a pályamentésével, ami kudarcot vallott teljesen.

Ezért jó pár nappal ezelőtt elkezdtem teszteket végrehajtani, ami úgy néz ki jelen pillanatban, hogy optimalizálódott a mentési idő. Tehát reális mentési idő telik el a mentés alatt. Azt hittem, hogy ennyi elég lesz a pálya mentési gondokhoz. Azt vettem észre kicsit később, hogy a vágányzatok eltűntek és a jelzők sem a megfelelő képen működik.

Folytattam a teszteket. Itt már nem igazán örültem a mentési időnek, pedig stabilan azonos időben végzett vele. Viszont a pálya képe nem a legjobb volt. Képeket is készítettem magamnak.

Végül az utolsó pillanatban sikerült összeollózni és újra építeni. Pécs egyik szektorán belül egy szakasza teljesen megsemmisült. Itt már nagyon izgultam, hogy mi lesz. A hidegvéremnek köszönhetően megoldódott a probléma. Teljesen új mentést külön elhelyeztem.

A dolog még mindig 50 - 50 % esély a pálya tovább építéshez. Hozzáteszem nem a TS fő program hibája miatt történik mindez. Az ötletem azt sugallja további drasztikusabb megoldást kell eszközölnöm.

Van még mit javítani. Közben figyelem a következő évad kiadását a TS ben és azon belül az esetleges fő program frissítést is.

Eközben üdvözlöm a 700. regisztrált tagot.

 


Idéz
Ifj. Járó Balázs
(@sziabalu)
Owner Admin
Csatlakozva: 2 év telt el
Hozzászólások: 27
29/07/2019 1:36 du.  
Örömmel értesítem a csoport tagjait, hogy akadály és probléma mentesen mennek a mentések. Nem akarom elkiabálni. Komolyan mondom hetek óta bajban vagyok most úgy néz ki, hogy több mentést is végrehajtottam egymás után és gond nélkül ment.
Eddig Pécs és Dombóvár újult meg.
A mentési idő egyenlőre reális, de igen szép időt kell várni a mentésre, de legalább működik.

VálaszIdéz

 

A magyar mozdonyok , kocsik , szerelvények , objektumok és festések
Train Sim World: CSX Heavy Haul - RailWorks - Trainz A New Era

Train Simulator 2018 Hungary Gysev

és a Railsimulator.hu tulajdona.

Share:

Kérem Bejelentkezés vagy Regisztráció